Evenementen

KLJ Etikhove

Een afdeling met pit!

 

Kermisweekend

U kent ons Kermisweekend ongetwijfeld wel, dit evenement gaat jaarlijks door tijdens de Etikhoofse kermis het tweede weekend van juli. Dit jaar vindt dit plaats op 8 en 9 juli.

 

Programma zaterdag 8 juli 2017:

  • Fuif Deluxe: van 21u30 tot 5u

 

Programma zondag 9 juli 2017:

  • Eetfestijn: steak met frietjes en groenten: van 12 tot 14u
  • Levende kicker: Aanvang 15u
  • '80 '90 '00-fuif: Aansluitend aan levende kicker

 

Levende kicker

Sinds enkele jaren wordt de zeepkistenrace vervangen door een levend kickertoernooi.

In een ploegje van 6 personen kan je deelnemen aan dit toernooi. Inschrijven voor de levende kicker bedraagt €12. Opgelet! Er kunnen slechts 20 ploegen deelnemen. Elke deelnemer moet minstens 16 jaar zijn.

Er zijn prijzen voor de beste deelnemende ploeg van de mannen en van de vrouwen.

Tijdens de levende kicker kunnen de dorstigen onder jullie deelnemen aan de zuipbeker. Dit is een mooie trofee voor de ploeg die de meeste zuipkaarten op hun naam hebben staan.

Oktoberfuif

Naast ons Kermisweekend in Juli houden wij ook steeds een Oktoberfuif. Deze vindt altijd plaats tijdens Kermis 't Etikhove, het eerste weekend van oktober in de Parochiezaal van Etikhove.

Startdag

Iedereen is steeds welkom bij KLJ Etikhove. Je kan je gedurende heel het werkjaar inschrijven bij ons maar het KLJ-jaar start bij ons steeds vanaf Oktober. Onze Startdag voor de (nieuwe) leden valt altijd tijdens het tweede weekend van oktober.

Patattenverkoop

Om onze kas te spijzen houden wij elk jaar een patattenverkoop. Daarbij gaan wij patatjes verkopen aan alle huizen in Maarkedal en verkopen wij er ook op het Dorpsplein van Etikhove. Tegenover het Gemeentehuis. Deze verkoop vindt traditioneel plaats op de laatste zaterdag van oktober en de eerste zaterdag van november. Deze patatten komen rechtstreeks van het veld.

KLJ Etikhove - Een afdeling met pit!